×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSDanmark

Danska Team Singularity vinner årets upplaga av Copenhagen Games

4
Det danska laget Team Singularity plockade hem vinsten mot svenska Dreamchasers 2-0, 16-13 på Mirage och 16-12 på Nuke, i Köpenhamn på Copenhagen Games 2017.
Team Singularity lyckades kvalificera sig till huvudturneringen på Copenhagen Games 2017 och chockerade redan i gruppspelet när de slog ut inbjudna Fnatic Academy. Därefter vann de mot iGame.com och landsmännen i eFuture för att säkra en plats i semifinalen. De avancerade till finalen efter en otippad vinst på 2-0, 16-10 på Cobblestone och 16-11 på Overpass, mot tyska BIG.

I finalen ställdes de mot den svenska mixen i Dreamchasers, bestående av tre Godsent-spelare, den bänkade NiP-spelaren Jacob "pyth" Mourujärvi samt den tidigare Property-spelaren Joel "emilio" Mako.

Matchen började på Mirage med en pistolrunda som gick danskarnas väg, men detta tillät inte den svenska mixen som tog en 5-1 ledning. Danskarna lyckades trots allt ta sig tillbaka in i matchen innan halvlek, som avslutades 8-7 till svenskarna. Singularity tog kontrollen efter sidbytet och kammade hem de första sex rundorna vilket gav dem ledningen. Den svenska mixen återfick dock kontrollen genom att vinna fyra rundor i rad, 13-12, innan Singularity kom tillbaka för att säkra kartan, 16-13.

Allan
Allan "AnJ" Jensen lyckades få 55 frags på två kartor.

Nästa karta var Nuke, vilket var danskarnas kartval. Trots detta lyckades Markus "pronax" Wallstens femma ta första halvan med en knapp ledning på en runda, 8-7. Efter sidbyte var det Singularitys tur att spela som terrorister och de lyckades ta sig upp till en ledning på 14-9. Trots djärva försök från den svenska mixen, kunde de inte stoppa Mads "Console" Skovbys femma som stängde kartan 16-12. Team Singularity kammade inte bara hem pokalen, utan även 30 000 euro, motsvarande cirka 287 000 kronor.

Danmark Team Singularity vs. Sverige Dreamchasers
Singularity: Ryxxo, Console, AnJ, Lukki, Inzta
DC: twist, znajder, emilio, pronax, pyth

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..