×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Dreamchasers möter Team Singularity i finalen av Copenhagen Games

0
Semifinalerna på Copenhagen Games är över och i finalen kommer vi se svenska Dreamchasers möta den danska femman i Team Singularity.
Det är nu dags för final i Copenhagen Games manliga turnering som har en prispott på 50 000 euro, motsvarande cirka 478 000 kronor. Efter en BYOC-kvalturnering kämpade 16 lag om en del av prispotten, dessvärre gick det inte hela vägen för favorittippade lag som North Academy och Fnatic Academy.

Fnatic Academy tog sig inte ur gruppspelet i Köpenhamn, Danmark.
Fnatic Academy tog sig inte ur gruppspelet i Köpenhamn, Danmark.

Efter två heta semifinaler står det nu mellan Team Singularity och Dreamchasers, som kommer spela om förstaplatsen och chansen att lyfta Copenhagen Games-pokalen. Det ena finalklara laget, Team Singularity, kvalificerade sig till huvudturneringen och kämpade sig till finalen genom att slå ut bland annat Fnatic Academy och iGame innan de vann 2-0 över tyska BIG i semifinalen.

Tyskland BIG vs. Danmark Team Singularity
BIG: tabseN, keev, LEGIJA, nex, gob b
Singularity: Ryxxo, Console, AnJ, Lukki, Inzta

Det andra finalklara laget, svenska mixen i Dreamchasers, blev inbjudna till turneringen. På vägen till finalen slog de bland annat landsmännen i Epsilon eSports, nybildade North Academy och vann 2-1 över danska Tricked i semifinalen.

Danmark Tricked vs. Sverige Dreamchasers
Tricked: AcilioN, b0RUP, es3tag, HUNDEN, Friis
DC: twist, znajder, emilio, pronax, pyth

BIG och Tricked vann vars 5 000 euro, motsvarande cirka 48 000 kronor, samt hamnade på en delad tredjeplats. Den som vinner finalmatchen mellan Singularity och Dreamchasers vinner hela 30 000 euro, motsvarande cirka 287 000 kronor, medan laget som förlorar tar med sig 13 000 euro, motsvarande cirka 124 000 kronor, hem.

Danmark Singularity vs. Sverige Dreamchasers
Singularity: Ryxxo, Console, AnJ, Lukki, Inzta
DC: twist, znajder, emilio, pronax, pyth

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..