×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Dreamchasers i semifinal på Copenhagen Games

-1
Det är dags för semifinalerna i Köpenhamn, Danmark på Copenhagen Games 2017. Fnatic Academy och Epsilon eSports är dessvärre utslagna, vilket betyder att det svenska hoppet ligger hos Dreamchasers som påbörjar sin semifinal inom kort mot danska Tricked.
Under gårdagen åkte de fyra första lagen ut i Köpenhamn på Copenhagen Games 2017. Den danska laget Ambush E-sports, som kvalificerade sig till huvudturneringen via BYOC, förlorade sin plats i turneringen till NRG. Tillsammans med Ambush E-sports hamnade det serbiska laget eXtatus och den nederländska femman i Defusekids på en delad 13-16 plats i turneringen.

Det var dock inte bara dessa tre lag som åkte ut så tidigt, även ett av de inbjudna lagen fick packa sina väskor och återvända hem, nämligen Fnatic Academy som förlorade sina matcher mot eFuture och Singularity.

På delad 9-12 plats hamnade eFuture, som slog ut svenskarna i första omgången av gruppspelet, tillsammans med Plantronics, PRIDE och LDLC. De sistnämnda, LDLC, åkte ut mot Nicolai "glace" Jensens nybildade lag North Academy.

Dessvärre höll inte lyckan speciellt länge för den danska femman, som åkte ut mot den svenska mixen Dreamchasers tidigare idag. På en delad 5-8 plats hamnade då North Academy, iGame.com, NRG och svenska Epsilon eSports.

De lag som kommer mötas i slutspelet är tyska BIG, Tricked, Team Singularity och Markus "pronax" Wallstens Dreamchasers. Första matchen spelas mellan Tricked och Dreamchasers där vinnaren avancerar till finalen och det förlorande laget får kämpa om en tredjeplats mot antingen BIG eller Singularity.

Copenhagen Games 2017

Semifinaler:
Danmark Tricked vs. Sverige Dreamchasers
Tricked: AcilioN, b0RUP, es3tag, HUNDEN, Friis
DC: twist, znajder, emilio, pronax, pyth
Tyskland BIG vs. Danmark Team Singularity
BIG: tabseN, keev, LEGIJA, nex, gob b
Singularity: Ryxxo, Console, AnJ, Lukki, Inzta

5-8 Danmark North Academy
5-8 Finland iGame.com
5-8 USA NRG
5-8 Sverige Epsilon eSports

9-12 Polen PRIDE
9-12 Europa Plantronics
9-12 Danmark eFuture
9-12 Europa Team LDLC

13-16 Sverige Fnatic Academy
13-16 Serbien eXtatus
13-16 Nederländerna Defusekids
13-16 Danmark Ambush

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..