×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL ESEA

freddieb inför kvällens Godsent-möte: "Vi försöker göra det bästa av situationen"

2
I kväll nalkas derby när Godsent och Epsilon eSports möts i slutspelsfasen av den europeiska upplagan av ESEA Premier.
Slutspelet av den europeiska upplagan av ESEA Premier påbörjades idag, med öppningsmatchen mellan PENTA och den turkiska femman i Space Soldiers. Senare under kvällen, närmare bestämt 18:00, är det derby mellan de svenska femmorna Godsent och Epsilon eSports.

"Det är alltid kul att spela mot Godsent, var ett tag sen vi möttes. Tyvärr så har esea låst laguppställningarna så vi har inte full lineup sen Draken lämna men vi försöker göra det bästa av situationen", berättar Fredrik "freddieb" Buö för Fragbite.

Godsent förväntas spela matchen med sin fulla laguppställning, medan Epsilon saknar en femte spelare efter att William "draken" Sundin värvades av NiP Gaming. Enligt Buö kommer kvällens match spelas med en inhoppare. Det är ännu inte bestämt vem som kommer att fylla den rollen men coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg eller Aleksandr "jayzaR" Zarkovic är båda tilltänkta.

Sverige Epsilon eSports vs. Sverige Godsent
Epsilon: BARBARR, kalle, freddieb, REZ, TBA
Godsent: pronax, znajder, twist, disco doplan, Lekr0

Samtliga lag spelar om en plats i ESL Pro League. De tre lagen som toppar efter slutspelet får vars en plats i ESEA Mountain Dew League Global Challenge som har en prispott på 50 000 dollar, motsvarande cirka 450 000 kronor.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..