×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSIEM

Chiefs vidare till IEM Sydney — ställs mot Astralis i första rundan

1
Chiefs spelar sig vidare till IEM Sydney över Tainted Minds, men ställs mot jättarna i Astralis direkt i första rundan av turneringen.
Idag spelades kvalfinalen i det australiska regionkvalet mellan Chiefs, som tog hem Acer CyberGamer Premier League i lördags, och Tainted Minds. Det blev en övertygande vinst till det den förstnämnda femman som vann 2-0 över landsmännen. Det blir dock inte lätt för den australiska femman när de äntrar Quados Bank Arena i Sydney, där de ställs mot danska Astralis i första swiss-omgången av turneringen.

Australien Chiefs vs. Australien Tainted Minds
Chiefs: pecks, malta, aliStair, tucks, INS
TM: dexter, chuch, sonic, InfrequeNt, liazz

Swiss-formatet innebär att ett lag alltid kommer möta ett lag med samma resultatfacit, det vill säga att efter den första omgången kommer förlorarna att mötas, medan vinnarna möts. I omgången därefter kommer lag med 0-2 att ställas mot varandra, liksom lag med 2-0 och lag med 1-1 i matcher.

Chiefs ställs som sagt mot Astralis i första omgången medan det andra kvalificerade laget, ViCi som tog sig vidare från det kinesiska regionkvalet, ställs mot SK Gaming. StarLadder i-League StarSerie Season 3-vinnarna i FaZe Clan kommer spela sin första runda mot hemmalaget Renegades och turneringens andra danska lag, North, spelar mot OpTic Gaming.

IEM Sydney

Brasilien SK Gaming
Australien Renegades
Danmark Astralis
Jorden OpTic Gaming
Europa FaZe Clan
Danmark North
Kina ViCi
Australien Chiefs

Huvudturneringen har en prispott på 260 000 australiska dollar, motsvarande 1,76 miljoner kronor. Turneringen börjar den 3-7 maj och de två sista dagarna spelas inför publik i Qudos Bank Arena i Sydney.


Foto: facebook.com/ChiefsESC

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..