×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSStarSeries

Fnatic och CLG klara för slutspel — NiP utslagna

7
Startfältet för helgens slutspel i den ukrainska huvudstaden Kiev är komplett sedan såväl Counter Logic Gaming som svenska Fnatic har kvalificerat sig för fortsatt spel. Fnatic gick segrande ur svenskmötet med NiP Gaming efter en tämligen övertygande insats på Train.
Fnatic, Counter Logic Gaming, FaZe Clan, Astralis, HellRaisers, North, G2 Esports och Natus Vincere, där har ni samtliga lag som tagit sig vidare till det stundande slutspelet av StarLadder i-League StarSeries Season 3-finalerna. Sist ut att säkra en slutspelsplats var svenska Fnatic som gick vinnande ur "derbyt" mot NiP Gaming.

Matchen mellan de båda lagen utspelade sig på Train med Fnatic på den försvarande sidan under den första halvan. Det var även här som laget grundlade en tämligen övertygande seger, detta då de vann halvan med hela 13-2. NiP öppnade den andra halvan med att vinna fyra raka rundor men uppförsbacken skulle visa sig vara allt för brant för de svenska ninjorna.

Sverige Fnatic vs. Sverige NiP
NiP: draken, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister

Detta betyder samtidigt att de regerande StarSeries-mästarna har spelat färdigt i Kiev, för den här gången. Laget, som spelade LAN-premiär med nyrekryten William "draken" Sundin, slutade på två segrar och tre förluster.

CLG satte stopp för Immortals

Inför den fjärde, och sista, gruppspelsdagen låg Immortals på 1-2 i matcher. Det brasilianska laget lyckades dock skicka hem turneringens sista asiatiska reprentanter i MVP Project och tog sig därmed till en direkt avgörande match mot amerikanska Counter Logic Gaming. CLG öppnade matchen som det försvarande alget på Cache och vann då även den inledande pistolrundan. Immortals tog sedan över spelet i några rundor men i halvtid var ställningen ändå jämna 8-7, till CLG:s fördel.

Det amerikanska laget, som även har kanadensiskt och australisk inslag, kom sedan ut starkt i den andra halvan och kunde rätt enkelt ro hem seger i matchen med 16-8. Detta är första gången sedan majorturneringen MLG Columbus i fjol som CLG tar sig ut ur gruppspelet under en turnering som innehåller den absoluta toppen från CS:GO-scenen. En klar bedrift av jänkarna.

Brasilien Immortals vs. Usa CLG
Immortals: boltz, fnx, HEN1, LUCAS1, steel
CLG: FNS, koosta, nahtE, reltuC, Rickeh

Slutspelet drar igång med start klockan 09:00 på lördagsmorgonen, det med en högintressant kvartsfinal mellan turneringens kanske största utropstecken, G2 Esports, och stjärnlaget FaZe Clan. Fnatic spelar i den tredje kvartsfinalen som beräknas starta klockan 15:00. Motståndare i den matchen är gruppspelets kanske starkaste lag, hemmafemman i Natus Vincere. Hela schemat hittar i vår tittarguide.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..