×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Fnatic och Na'Vi klara för ESL One Cologne

1
Fnatic och Natus Vincere lägger vantarna på plats fyra samt fem i den kommande upplagan av ESL One Cologne. Detta betyder att endast sju direktbiljetter återstår till det tyska evenemanget.
Fnatic fortsätter att jaga toppformen och är för tillfället på plats i Kiev, Ukraina, för att tävla i StarLadder i-League StarSeries Season 3-finalerna. Det svenska lagets stjärnglans råder det dock ingen tvekan om och vi kan nog anta att det är just den som nu har gett svenskarna en plats i Köln till sommaren. De sållar sig nu till vad som redan ser ut att bli ett högintressant startfält.

Ett annat lag som erhållit en inbjudan är Natus Vincere, som nyligen gick vidare till slutspel i Kiev. Den CIS-baserade femman är det femte klara laget att bjudas in och nu återstår endast sju inbjudningsplatser och fyra kvalplatser till turneringen.

ESL One Cologne

Brasilien SK Gaming
Polen Virtus.pro
Europa FaZe Clan
Sverige Fnatic
CIS Natus Vincere

Förra året, när turneringen i Köln var en major, åkte laget ut mot Team Liquid i kvartsfinalerna. Detta var även den sista turneringen laget spelade tillsammans med Danylo "Zeus" Teslenko innan han blev ersatt av Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

Årets upplaga av ESL One Cologne, som denna gång inte har Major-status, tar plats den 7-9 juli i Lanxess Arena i den tysklands äldsta storstad, Köln.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..