×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Na'Vi vidare till slutspel i Kiev

1
Natus Vincere är klara för slutspel i Kiev efter vinst mot danska North, 16-11. Slutspelsfasen av StarLadder i-League StarSeries Season 3 påbörjas i övermorgon, vilka Na'Vi kommer spela mot återstår att se.
Natus Vincere har vunnit sina tre matcher under StarLadder i-League StarSeries Season 3 och är därmed vidare till slutspelsfasen. Den sista vinsten var över danska North som, trots ett comeback-försök, förlorade 11-16 till den ukrainska femman.

Na'Vi fick en bra start på Inferno med en 6-3 ledning, innan Emil "Magisk" Reif återtog bombplats A med två kills i en 2vs2-situation. Dessvärre fick inte North användning av sin ökade ekonomi då Ladislav '"GuardiaN" Kovács tog tillbaka övertaget med en quad-kill i en 3vs5-situation med hjälp av en boost på korta. Vid halvlek stod det 11-4 till den CIS-baserade femman.

Den andra halvan började bra för danskarna när Kristian "k0nfig" Wienecke clutchade 1vs3. Trots Wieneckes hjälteinsats och ett helhjärtat comeback-försök var det Na'Vi som vann, 16-11.

CIS Natus Vincere vs. Danmark North
Na'Vi: GudariaN, s1mple, seized, Edward, flamie
North: Magisk, k0nfig, aizy, cajunb, MSL

Nästa match spelas mellan svenska NiP Gaming och de polska jättarna i Virtus.pro. Fler matcher och fullständigt schema finns i tittarguiden.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..