×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

G2 överlägsna NiP i offline-debuten

2
Fransmännens offline-debut är en succé efter övertygande spel mot svenska NiP Gaming på StarLadder i-League StarSeries Season 3-finalerna.
Mötet mellan lagen utspelades på Inferno, där G2 som försvarare fick en fenomenal start. Det var inte förrän den nionde rundan som svenskarna fick en poäng på tavlan, men den kändes aningen tafatt när G2 fortsatte att mura igen bombplatserna så pass starkt att de gick in i halvtid med en 13-2-ledning. Därefter knep NiP den ack så viktiga pistolrundan, men det gjorde föga skada på det franska stjärnlaget, som avgjorde matchen med tio rundor tillgodo.

Även om fördelningen av frags var ganska jämn i G2 var det ändå stjärnorna som stack ut. Högst upp när det kommer till frags var Dan "apEX" Madesclaire, som dock hade både Kenny "kennyS" Schrub och Richard "shox" Papillon hack i häl med bara två respektive tre frags färre. För NiP:s del var dock det ingen spelare som stack ut med någon direkt stark individuell insats.

Förlusten innebär att NiP Gaming kommer att behöva spela morgondagens förlustmatcher, där man — med rejäl otur — kan ställas mot exempelvis IEM Katowice-tvåorna i FaZe Clan, som blev överraskade av HellRaisers tidigare under kvällen. G2 är, liksom många av turneringens stora favoriter, vidare till morgondagens vinnarmatcher.

Dag 1: Resultat

Danmark North vs. Brasilien Immortals
Polen Virtus.pro vs. Korea MVP Project
Brasilien SK vs. Kina TyLoo
DanmarkAstralis vs. USA CLG
Europa FaZe vs. Europa HellRaisers
Kazakstan Gambit vs. Sverige Fnatic
Sverige NiP vs. Frankrike G2

Dag 1: Kommande matcher

Ukraina Na`Vi vs. Kina UYA

Som ni kan se ovan återstår endast ett möte innan den första dagen officiellt är över. Där är det Natus Vincere som ska ta sig an det kinesiska underdog-laget UYA, tidigare 5POWER, i en bäst-av-ett-drabbning. Efter den matchen avgjorts förväntas morgondagens match-ups att bli dragna.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..