×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

ViCi vinner över TyLoo — vidare till IEM Sydney

1
Det kinesiska finalkvalet inför IEM Sydney slutade med vinst till ViCi över TyLoo för en plats i miljonturneringen.
Det kinesiska kvalet till IEM Sydney började med ett gruppspel där 15 kinesiska och ett mongoliskt lag spelade. ViCi, systerlaget VG.Renascene och TyLoo var några av favoriterna som tog sig vidare till kvalets slutspel. ViCi slog ut VG.Renascene i semifinalen och TyLoo slog ut Born of Fire vilket ledde till en kvalfinal mellan topplaget TyLoo och det aningen mer okända laget ViCi.

Kina ViCi vs. Kina TyLoo
ViCi: steV, JeXeN, Freeman, zhokiNg, advent
TyLoo: BnTeT, HZ, somebody, Mo, DD

Efter tre spelade kartor var det ViCi som gick ut som vinnare av kvalfinalen och är därmed vidare till IEM Sydney där de bland annat kommer möta brasilianska SK Gaming och världsettorna i Astralis. Det australiska regionens finalkval påbörjas imorgon, den 1 april, och pågår till den 9 april.

Klara för IEM Sydney

Brasilien SK Gaming
Australien Renegades
Danmark Astralis
Världen OpTic Gaming
Europa FaZe Clan
Danmark North
Kina ViCi
Australien Australiskt regionkval

Huvudturneringen har en prispott på 260 000 australiska dollar, motsvarande 1,76 miljoner kronor. Turneringen börjar den 3-7 maj och de två sista dagarna spelas inför publik i Qudos Bank Arena i Sydney.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..