×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

SK Gaming och Virtus.pro inbjudna till ESL One Cologne

1
ESL har offentliggjort de två första inbjudningarna till ESL One Cologne. Förra årets vinnare, SK Gaming, är ett av de inbjudna lagen tillsammans med polska Virtus.pro.
ESL offentliggjorde under gårdagskvällen de två första inbjudningarna till ESL One Cologne. SK Gaming är ett av de inbjudna lagen och vann förra årets upplaga som var en major, då med Lincoln "fnx" Lau i laget. I årets upplaga av turneringen, som inte är en major detta år, förväntas SK Gaming spela med tidigare Immortals-spelaren João "felps" Vasconcellos, om Lau återvänder tillsammans med sitt nya lag till Köln återstår att se.

SK Gaming får även sällskap av den polska femman i Virtus.pro som också fått en direktinbjudan till turneringen. Lagets senaste vinst, som också var senaste gången lagen spelade mot varandra, var under DreamHack Masters Las Vegas där de lyckades slå laget med 2-1 i finalen. Under den senare turneringen, IEM Katowice, presterade dessvärre inte laget som åkte ut redan i gruppspelsfasen.

ESL One Cologne 2017

Brasilien SK Gaming
FalleN, fer, coldzera, TACO, felps

Polen Virtus.pro
TaZ, NEO, pasha, Snax, byali

ESL One Cologne spelas i LANXESS Arena den 7-9 juli i Köln, Tyskland. SK Gaming och Virtus.pro är två av sammanlagt 12 inbjudna lag. Turneringen har 16 platser, varav fyra förtjänas via kval.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..