×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

16 inbjudna lag till det kinesiska kvalet — ett går vidare till IEM Sydney

1
IEM Sydney närmar sig med stormsteg. Under gårdagen offentliggjordes det sista inbjudna laget och idag har det kinesiska kvalet offentliggjorts. Samtidigt börjar den öppna kvalomgången i det australiska regionkvalet närma sig sitt slut.
Under gårdagen tackade danska North ja till den sista inbjudan till IEM Sydney. Det återstår två platser till miljonturneringen, en av dessa går till vinnaren i det australiska regionkvalet och den andra till det kinesiska kvalet. Medan det australienska kvalet redan närmar sig slutspelsfasen har det kinesiska kvalet nyss offentliggjorts.

Kinesiska B5 arrangerar det kinesiska kvalet där sexton lag kommer spela om en plats i huvudturneringen i Australien. Lagen som spelar i kvalet är alla inbjudna och är samtliga från Kina bortsett från TheMongolz som kommer från Mongoliet.

YuLun "fancy1" Cai och Flash Gaming, som fortfarande har en spelare kvar att offentliggöra, är inte ett av de inbjudna lagen. Däremot är TyLoo inbjudna till kvalet. Laget sågs senast kamma hem storvinst mot Fnatic Academy i China Cup-finalen.

Grupp A

Kina TyLoo
Kina VG.Renascence
Kina EHOME
Kina HegemonyPerson

Grupp B

Kina ViCi
Kina Wings
Kina FIVE
Kina EMP

Grupp C

Kina 5POWER
Kina eFuture
Kina New4
Kina AllGamers

Grupp D

Mongoliet TheMongolz
Kina HG
Kina Born of Fire
Kina LGD

I samband med att det kinesiska kvalet börjar så närmar sig den öppna delen av det australiska regionkvalet sitt slut. Två lag går vidare från den öppna delen till den stängda, där dessa spelar mot sex inbjudna lag. Dessa åtta lag spelar i finalkvalet för en plats i huvudturneringen.

Klara för IEM Sydney

Brasilien SK Gaming
Australien Renegades
Danmark Astralis
Världen OpTic Gaming
Europa FaZe Clan
Danmark North
Kina Kinesiskt kval
Australien Australiskt regionkval

Huvudturneringen har en prispott på 260 000 australiska dollar, motsvarande 1,76 miljoner kronor. Turneringen börjar den 3-7 maj och de två sista dagarna spelas inför publik i Qudos Bank Arena i Sydney.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..