×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Ytterligare stjärnglans till IEM Sydney efter att North tilldelats en plats i turneringen

1
Astralis reser till miljonturneringen IEM Sydney tillsammans med en annan dansk femma, nämligen North. De danska tvåorna har tilldelats turneringens sista invite-plats.
North är det sista laget att tacka ja till en inbjudan inför IEM Sydney. Den danska femman åker till Australien tillsammans med landsmännen i Astralis för att spela om prispotten på 260 000 australiska dollar, motsvarande 1,76 miljoner kronor.

North

Danmark René "cajunb" Borg
Danmark Mathias "MSL" Lauridsen
Danmark Philip "aizy" Aistrup
Danmark Emil "Magisk" Reif
Danmark Kristian "k0nfig" Wienecke

De två sista platserna i turneringen går till vinnarna av det kinesiska kvalet samt kvalet för den australiska regionen. Det australiska regionkvalet är redan i full gång medan det kinesiska kvalet ännu inte offentliggjorts av arrangörerna.

IEM Sydney

Brasilien SK Gaming
Australien Renegades
Danmark Astralis
Världen OpTic Gaming
Europa FaZe Clan
Danmark North
Kina Kinesiska kvalet
Australien Australiska regionkvalet

I samband med det australiska kvalet inför ESL en ny regel som ger tidigare VAC-bannade spelare en andra chans. Regeln kommer sedan att gälla för alla kommande IEM-turneringar.

"CSGO VAC bans are specifically honored, but only until 2 years after they have been issued", skriver ESL i reglerna på arrangörernas webbplats.

Själva huvudturneringen spelas den 3-7 maj varav de två sista dagarna spelas inför publik i Qudos Bank Arena i Sydney, Australien.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..