×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Video: GeT_RiGhT i Fragbite Live

12
På fredag är det dags för Fragbite Live igen och gäst i studion för den här gången är ingen mindre än Christopher "GeT_RiGhT" Alesund!


På fredag smäller det igen! Då är det nämligen dags för Christopher "GeT_RiGhT" Alesund att gästa Linda "Ding1" Herman nere i Fragbite-studion för en timmes livesändning. Alesund spelar till vardags i ett av Sveriges äldsta och framgångsrika esportorganisationer, Ninjas in Pyjamas, och har varit med och tagit hem åtskilliga vinster med laget, senast i borta på IEM Oakland i November förra året.

Laget har präglats med både upp och nedgångar och har även nyligen rekryterat den tidigare Epsilon-spelande William "draken" Sundin vilket verkar ha gett laget en ny mentalitet. Senast igår, tisdagen den 21 mars, lyckades laget till exempel med att ta hem det svenska ESL Pro League-derbyt med en 2-0-vinst över Fnatic.

Klassiska vinnarmomentet för Alesund när NiP tog hem Majorvinsten på ESL One Cologne 2014
Klassiska vinnarmomentet för Alesund när NiP tog hem Majorvinsten på ESL One Cologne 2014


GeT_RiGhT kommer till oss på Fragbite-kontoret nu på fredag och deltar i Fragbite Live, som sänds på vår Facebook-sida och vår Twitch-kanal, med start klockan 18.00 och en timme framåt.

Passa på, ta chansen och ställ era frågor till GeT_RiGhT genom att lämna en kommentar här nedan.
Vi ses på fredag!

46 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 46 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..