×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Epsilon låter coachen gå: "Ett extremt svårt beslut"

1
Epsilon gör ytterligare förändringar när de går skilda vägar med sin coach med förhoppningen om att få en ny taktisk syn i laget.
Epsilon tilldelades ett bakslag förra veckan när William "draken" Sundin lämnade laget för att bli en del av NiP Gaming. Det här var den andra gången ett svenskt lag norpade en av Epsilons spelare, då Joakim "disco doplan" Gidetun rekryterades av Fnatic under hösten 2016.

Den senaste händelsen i en kedja av förändringar i laget är att coachen Christian "chrille" Lindberg fått lämna efter lite mer än ett år av trogen tjänst. Lindberg slog igenom samtidigt som lagkamraterna i det dåvarande Cringe Gods, som rekryterades av Epsilon i mars, och har sedan dess varit en del av laget som bland annat knipit titeln på World Cyber Arena 2016-finalerna, EsportSM 2016 och Nordic Championship 2016.

Anledningen till förändringen är att laget kändes att de behövde en ny taktisk vision, och att göra sig av med coachen var det mest logiska — om än det svåra — steget att göra.

"Även om CS:GO-laget ville ha en ny taktisk vision för sig själva var det ett extremt svårt beslut. Christian är en hårt arbetande och genuin person, taggad bakom sitt lag hela vägen. Han tog laget från en okänd status till att bli ett av världens bästa lag. Bara det är en stor bedrift. Jag är säker på att våra vägar kommer korsas i framtiden!", uttalar sig Epsilons VD.

Om en ny coach plockas in i Epsilon lär denne offentliggöras inom en snar framtid. När det kommer till Lindberg kommer han att fortsätta coacha, och hans egna ord är att han hoppas ha löst allting med ett nytt lag så snart som möjligt.

Epsilon

Sverige Fredrik "REZ" Sterner
Sverige André "BARBARR" Möller
Sverige Fredrik "freddieb" Buö
Norge Karl-William "kalle" Haraldsen
Sverige Aleksandar "jayzaR" Zarkovic (testspelare)

Rent officiellt är Epsilons CS:GO-lag fortfarande en man kort efter att draken lämnade. Den före detta Fnatic Academy-snipern Aleksandar "jayzaR" Zarkovic provspelar just nu, men det är inte en spikad del av laguppställningen ännu.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..