×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Svensk El Clásico när NiP och Fnatic möts i kvällens ESL Pro League

5
Ikväll är det dags för ett svenskt derby igen. Det är det första mötet lagen emellan sedan IEM Katowice och i kvällens ESL Pro League ställs de mot varandra på både Cache och Inferno.
Vad vore inte bättre än att fira in att våren är äntligen är här med ett klassiskt svenskt derby? Den här gången är det inte Friends Arena och ett gäng fotbollsfantaster det gäller utan allt kommer att ske i kvällens sändning av ESL Pro League där våra orange- och svartklädda Fnatic-spelare kommer att ställas mot Ninjas in Pyjamas i ett bäst-av-två-möte. Klockan 21:20 smäller det nästintill bokstavligen på Cache följt av Inferno cirka en timme senare.

Missade ni William
Missade ni William "draken" Sundins premiär med NiP förra veckan? Ikväll fortsätter han panga hårt med laget!

Tisdag - 21 mars

Sverige NiP vs. Sverige Fnatic
NiP: f0rest, GeT_RiGhT, friberg, Xizt, draken
Fnatic: olofmeister, dennis, KRiMZ, flusha, JW
Sverige Fnatic vs. Sverige NiP
Fnatic: olofmeister, dennis, KRiMZ, flusha, JW
NiP: f0rest, GeT_RiGhT, friberg, Xizt, draken

Senast lagen mötte varandra tog Fnatic hem vinsten på Cache med 16-14 under IEM Katowice. Båda lagen ligger just nu i den undre delen av ESL Pro League-tabellen med Fnatic på en sjundeplats med 5-4 i kartvinster och NiP som ligger näst sist med 2-6 i kartor. Vill man ta del av kvällens matcher streamas de inne på ESL:s officiella YouTube-kanal. Vill man se sändningen på svenska kommer även streamingprofilen Fredrik "Slop3" Wahlstedt att kommentera matchen på svenska.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..