×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Maikeleles nya lag presenterat — har signat för Dignitas

4
Det var för tre månader sen som Dignitas tog farväl av den danska laguppställningen som istället gick till North. Nu står det klart att den brittiska organisationen plockar upp före detta FaZe-trion Mikail "Maikelele" Bill, Ricardo "fox" Pacheco och Joakim "jkaem" Myrbostads nya lag.
Det var redan i februari som Mikail "Maikelele" Bill bekräftade att han tillsammans med Pacheco och Myrbostad skulle starta upp ett nytt lag. Rykterna kring de två återstående spelarna har varit många men nu står det klart att det är Faruk "pita" Pita och Ruben "RUBINO" Villarroel som tar plats i femman.

Det har även bekräftats att både Villarroel och Myrbostad blivit utköpta från sitt kontrakt med North respektive FaZe.


Flytten till Dignitas innebär även en hel del förändringar i de olika spelarnas roller. Maikelele kommer att axla rollen som lagets AWP-spelare medan fox går ner och tar en roll som rifler tillsammans med jkaem. RUBINO kommer gå från lurker-roll i North till entry fragger och pita kommer naturligtvis vara lagets in game-ledare.

Dignitas:

Sverige Mikail "Maikelele" Bill
Portugal Ricardo "fox" Pacheco
Norge Joakim "jkaem" Myrbostad
Norge Ruben "RUBINO" Villarroel
Bosnien Faruk "pita" Pita

Dignitas kommer debutera med det nya laget i ECS säsong 3 där organisationen behöll sin plats i ligan efter att det danska laget slutade på en fjärde plats i föregående säsong.

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..