×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSNorden

Sverige höll inte för trycket — Danmark kvar på tronen i King of Nordic

4
Sverige fick i fredags se sig besegrade redan i den andra omgånmgen av King of Nordics veckofinal. "I stället fick vi se Danmark behålla sin position på tronen efter seger mot Norge i finalen.
Efter tre veckor som Sveriges representanter i King of Nordic fick Japaleno se sig besegrade och ta nya taget i det svenska kvalet. Det blev dock ingen fjärde vecka för Daniel "djL" Narancic och kompani. I stället fick vi se Crowns − med Mattias "bENNY" Rosback, Fredrik "Krewmer" Svensson, Eddie "zape" Härdeman, Yacine "yzn" Laghmari och Noel "noeldinho" Raki - representera den svenska fanan i King of Nordic.

I den första matchen ställes svenskarna mot det isländska laget Seven på Overpass. Crowns startade matchen starkast och kunde direkt ta ledningen med 3-0. I den fjärde rundan kom Island tillbaka och kunde kontra till 3-3 och såg ut att vara på väg in matchen. Crowns fick tillslut ordning på sitt spel och vann matchen med 16-6.

I den efterföljande matchen ställdes svenskarna mot rivalerna i väst, Norge, representerade av Nordic Warthogs. Norge öppnade starkast och kunde som T ta ledningen med 2-0 på Mirage. Crowns svarade direkt och kunde plocka tre rundor men sedan hände något. Crowns tappade sju rundor till Norge ochi halvtid var ställningen 10-5 till de norska vårtsvinen. Crowns hade nu en rejäl uppförsbacke och backen skulle bli brantare efter att Norge plockade de två inledande rundorna efter sidbytet och kunde utöka ledningen till 12-5. Svenskarna påbörjade sedan vad som såg ut att kunna bli en comeback men efter mycket slarv kunde Nordic Warthogs tillslut vinna matchen med 16-12.

I finalen ställdes Norge mot det danska laget moDstand. Finalen, som utspelade sig på Nuke, blev en jämn batalj och i halvtid var ställningen 8-7 till Norge. I den andra halvan visade favoriterna Danmark var skåpet ska stå och kunde tillslut vinna matchen med 16-12.

Slutplaceringar

1. Danmark moDstand — 500 euro (cirka 4 700 kronor)
holzt, Basso, zEptonL, BERRY, KS
2. Norge Nordic Warthogs
Philip, Radifaction, kSwitch, RoSeY, Grande
3. Sverige Crowns Esports Club
yzn, bENNY, Krewmer, zape, noeldinho
4-5. Finland TeamPanda
Schumi, hEEROUS, Rolle, LonkiZ, Jummi
4-5. Island seven.tölvutek
Tight, deNos, detinate, sPiKe, clvR
Danmark och moDstand är nu herre på täppan och har nästa vecka chansen att plocka hem jackpotten på 2000 euro (cirka 18 800 kronor). För Sverige blir det istället ett nytt kval och ett eventuellt nytt lag som får representera den blågula fanan.

Artikelbild: King of Nordic

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..