×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSUSA

Lugnande besked från sjuksängen — Skadoodles situation har stabiliserats

2
CS:GO-scenen fick sig något av en chock i torsdags då det på Twitter framkom att Cloud9-spelaren Tyler "Skadoodle" Latham låg inlagd på sjukhus med inre blödningar. Nu har spelaren själv gått ut på Twitter och gett ett lugnande besked; läget har stabiliserats.
Latham uppges ha opererat bort en cysta i tarmsystemet och det är möjligen detta ingrepp som har lett till den blödning som ställt till det rejält för den 23-årige amerikanen. Det var, av förståeliga skäl, inledningsvis tyst från Lathams håll men nu har han hittat tillbaka till Twitter och delar med sig av en liten uppdatering.

— Hi everyone thanks for your wishes and support <3 i went through a bad phase and i'm stable now but still have to get some lab work done, löd det första av två twitterinlägg för amerikanen.
Han har även lagt ut ett inlägg där han visar upp ett riktigt otäckt jack i pannan som han ådrog sig efter att ha fallit i samband med att han försökte tillkalla hjälp. Den bilden hittar ni target="_blank">här, men känsliga läsare bör nog hålla sig borta från bilden. Som ni kan se här ovanför väntar ytterligare några tester för Latham innan han kommer att få lämna sjukhuset och vid halv nio tiden på lördagskvällen, svensk tid, hade det ännu inte kommit några nya uppgifter. Latham själv verkar dock vara vid gott mod och hoppas givetvis att snart vara tillbaka.

— I hope to return ASAP but my heart needs to rest and I need to recover more before I return, skriver han på Twitter.
I Lathams frånvaro har vi fått se Cloud9:s coach, Soham "valens" Choudhury, hoppa in som ersättare. Tyvärr har det resulterat i dubbel nederlag mot Misfits i ESL Pro League liksom en svidande 1-2-förlust mot Renegades i kvalet till StarLadder i-League StarSeries Season 3. Vi får anta att dessa förluster inte betyder något alls så länge de övriga spelarna i Cloud9 snart får tillbaka sin lagkamrat, och det välbehållen.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..