×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Team Liquid tilldelas sista invite-platsen till DreamHack Austin

1
Deltagarlistan till det kommande DreamHack ASTRO Open-stoppet i den amerikanska delstatshuvudstaden Austin, Texas, fylls i rask takt. Sist ut att erhålla en plats bland de inbjudna lagen blev ett andra hemmahopp, nämligen Team Liquid.
Liquid gör i och med detta Cloud9, som erhöll en inbjudan tidigare under veckan, sällskap och de båda får tillsammans bära ansvaret som turneringens hemmahopp. Utöver de båda amerikanska lagen har även brasilianska Immortals och en trio europeiska lag mottagit en inbjudan.

Ännu finns det alltså två platser kvar till turneringen i Austin. Dessa platser fylls genom två stycken kvalturneringar. Kvalen består av ett tvåstegsformat i form av ett öppet kval med 128 platser som sedan övergår till ett stängt kval där de fyra bästa lagen från första steget kommer att möta fyra inbjudna lag. Vinnaren i respektive regionskval får en plats till huvudturneringen. För den som vill vara med i det öppna kvalet går det bra att läsa mer och signa upp sig här.

Deltagarlista — DreamHack Open Austin

USA Team Liquid
Frankrike G2 Esports
USA Cloud9
Brasilien Immortals
Danmark Heroic
Kazakstan Gambit Esports
Europa Europeiskt kval
Världen Nordamerikanskt kval

DreamHack ASTRO Open Austin spelas den 19 till 23 april i Austin Convention Center och har en prispott på 100 000 dollar. Själva huvudturneringen utgörs av ett gruppspel - som använder sig av GSL-formatet - och ett enkelt slutspelsträd. Vinnarna av turneringen lägger vantarna på hälften av den totala prissumman, med andra ord 50 000 dollar vilket motsvarar drygt 441 000 kronor.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..