×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

starix får lämna Na'Vi — ersätts av analytikern

1
Natus Vincere gick under fredagseftermiddagen ut med att Sergey "starix" Ischuk får lämna sin position som coach för laget.
Det finns i nuläget ingen information kring om Ischuk kommer lämna organisationen eller kommer inta en annan position. Enligt HLTV.org har lagets analytiker Andrey "Andi" Prokhorov intagit positionen som coach. Prokhorov gick under onsdagen med i lagets ESEA laguppställning och agerade coach redan under torsdagens ESL Pro League match mot EnVyUs där de vann med 2-0.


Att organisationen skulle göra förändringar var väntat då de inte vunnit något sedan ESL One New York. Under IEM Katowice blev de utslagna i kvartsfinalen av Astralis. Det ser ut som att Na'Vi behåller laguppställningen intakt med undantag för coachförändringen inför deras nästa offline event, StarLadder i-League StarSeries S3 i april.

Na'Vi

Ryssland Denis "seized" Kostin
Slovakien Ladislav "GuardiaN" Kovács
Ukraina Ioann "Edward" Sukhariev
Ryssland Egor "flamie" Vasilyev
Ukraina Oleksandr "s1mple" Kostyliev

Ukraina Andrey "Andi" Prokhorov (Coach - Temporär)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..