×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Gambit inbjudna till cs_summit

1
Beyond The Summit har idag gått ut med att vinnarna av DreamHack Winter 2016, Gambit Esports, kommer att delta på cs_summit.
I april kommer den populära arrangören, Beyond The Summit, dra igång sitt första CS-event borta i staterna. Fem lag har nu blivit presenterade då senaste tillskottet blev Kazakiska Gambit. Laget hämtade hem en DreamHack-pokal i november förra året och under 2017 har de ut i två raka kvartsfinaler, det under Eleague-majorn samt vid DreamHack Masters i Las Vegas.

Sedan tidigare har arrangören valt att ta in SK Gaming, OpTic, Cloud9 och EnVyUs. Än så länge inget svenskt alltså. De tre sista lagen kommer avslöjas under de kommande veckorna.

Klara för cs_summit


Brasilien SK Gaming
USA OpTic
USA Cloud9
Frankrike EnVyUs
Kazakstan Gambit
Världen Invite
Världen Invite
Världen Invite

Prispotten innehåller runt 900 000 kronor, vilket är en något mer modest summa än vad CS:GO-scenen har sett på senaste. Däremot är detta inte den slutgiltiga siffran då försäljningar av merchandise kommer tilläggas in i potten. Turneringen kommer spelas 19-23 april i Los Angeles.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..