×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Moderatorerna får chans på revansch i glödhett Fragbite-derby ikväll

8
Nu har det blivit dags för ett hett rivalmöte återigen, detta när Fragbites kontorarbetare ställs mot forummoderatorerna i en bäst-av-tre-match ikväll.
I väntan på det glödheta öppningsderbyt på IEM Katowice, där NiP Gaming och Fnatic ställs mot varandra, har vi anordnat ännu en uppvisningsmatch mellan Fragbite Crew (Team Fragbite.se eSports Gaming) och Moderatorerna (4 Vänner + Mod). Matchen kommer att dra igång ikväll klockan 18:30 och spelas bäst av tre kartor.

Senast lagen drabbades samman var det Fragbite Crew som med nöd och näppe kammade hem segern med 2-1 i kartor, där vinnarna avgjorde på övertid efter en fenomenal upphämtning på Mirage. Om vi får uppleva en liknande nagelbitare ikväll återstår att se. Frågar man de regerande mästarnas lagkapten, Joakim "JoeAWESOME" Jansson, är förhoppningarna fruktansvärt låga då han fortfarande tycks vara i chock över vinsten senast.

"Jag har inte en aning om hur vi vann den förra matchen och Moderatorerna är stora favoriter även inför det här mötet. Det vore helt sjukt om vi lyckades vinna igen", säger Jansson inför matchen.

Kvällens match kommer att bestå av exakt samma tio spelare som senast, bland andra förra matchens framröstade MVP:s Linda "Ding1" Herman för Fragbite Crew och Marcus "Mod" Mod för Moderatorerna. Matchen kommer att sändas via Twitch-kanalen FragbiteLive2, och Fragbites egna Per "Xerm" Sjölin kommer att ge sig på uppgiften att kommentera.

Sverige Fragbite Crew vs. Sverige Moderatorerna
FB: JoeAWESOME, Nallen, Ding1, tWIST, rich
FBPD: sonkan, CEV, Antekk, daaim, Mod

Värt att notera är att tre stycken spelare från Fragbite Crew kommer att befinna sig i källarlokalen på Nyheter24-Gruppens huvudkontor, vilket betyder att dessa tre kommer att ha betydligt ärligare förutsättningar än till exempel Fragbites säljare Anton "tWIST" Bengtsson, som tog beslutet att spela matchen bakom stängda dörrar.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..