×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Trippel övertid på Mirage och utskåpning på Train — SK Gaming till semifinal i Las Vegas

1
SK Gaming är klara för semifinal i Las Vegas sedan de besegrat Natus Vincere med 2-0 i kartor. Det hade dock mycket väl kunnat gå till en tredje karta då inledande Mirage avgjordes först i runda 47.
Den sista kvartsfinalen av DreamHack Masters Las Vegas tog sin början på Mirage, vilket var Natus Vinceres kartval. Det östeuropeiska laget började spela på den anfallande sidan och gjorde så riktigt bra. Som mest låg dem i ledning med hela 8-1, innan SK Gaming påbörjade sin upphämtning. Resultatet i halvtid skrevs slutligen till 10-5, till fördel för Na`Vi.


Under den andra halvan var det bokstavligt talat ombytta roller. Nu var det i stället SK Gaming som visade prov på riktigt starkt anfallsspel och efter 30 spelade rundor var ställningen mellan de båda lagen helt lika. Förlängning väntade, eller snarare tre stycken. De första två slutade nämligen även de oavgjort. Avgörandet kom slutligen i runda nummer 47 då SK Gaming kunde fastställa kartresultatet till 25-22.

Dystert i Na`Vi efter den tunga övertidsförlusten på Mirage. Foto: Robert Paul/DreamHack
Dystert i Na`Vi efter den tunga övertidsförlusten på Mirage. Foto: Robert Paul/DreamHack


Urstarkt SK-försvar på Train

När det sedan var dags för SK Gamings kartval, Train, var det med Na`Vi på den anfallande sidan. De lyckades vinna den första pistolrundan men föll sedan ihop som ett korthus. SK vann tre raka innan Na`Vi lyckades säkra sin andra runda, därefter väntade hela tio raka rundor för brassarna. Ledning 13-2 för SK i halvtid.


Piskade att få en bra start på den andra halvan lyckades Na`Vi vinna även den andra pistolrundan på Train. Detta följdes sedan av ytterligare två rundvinster innan SK åter tog över då vapenrundorna tog vid. Två snabba rundvinster gjorde att de hade hela tio stycken rundor på sig att avgöra matchen. Na`Vi lyckades dra ut på det hela i ytterligare två rundor innan SK slutligen satte de sista skotten till slutställningen 16-7. En rejäl uppvisning av det brasilianska laget.

Brasilien SK vs. CIS Na`Vi
SK: coldzera, FalleN, felps, fer, TACO
Na`Vi: Edward, flamie, GuardiaN, s1mple, seized

SK Gaming gör med andra ord North, Virtus.pro och Astralis sällskap i morgondagens semifinaler. De ställs där mot North, som de senaste besegrade under slutspelet av Eleagues andra säsong. Båda lagen har genomgått förändringar sedan dess då de bytt ut varsin spelare. Den andra semifinalen blir med andra ord en repris på den senaste majorfinalen då Virtus.pro och Astralis slåss om en finalplats i Las Vegas. Starttider för dessa två matcher finner ni här nedanför.

Söndag, 19 februari
Polen Virtus.pro vs. Danmark Astralis
Danmark North vs. Brasilien SK Gaming

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..