×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NiP möter regerande majormästarna i lördagens kvartsfinaler — här är alla matcher

2
Tuffaste möjliga motstånd väntar för svenskarna i NiP Gaming då DreamHack Masters Las Vegas fortsätter på lördagskvällen. Det är danska Astralis som väntar dem i kvällens tredje kvartsfinal. Här är alla kvällens och nattens kvartsfinaler.
Först ut ser vi Gambit Esports ställas mot North. Senast de båda lagen möttes var under Eleague-majorn. Den gången spelades matchen i formatet bäst av en karta och det var Gambit som gick vinnande ur bataljen (16-8 på Cobblestone). Några timmar senare ser vi turnerings stora överraskning, mousesports, göra upp med Virtus.pro om en plats i semifinalerna. De två lagen har inte ställts mot varandra sedan den andra säsongen av ECS i mitten av november, den gången blev det dock två raka vinster för Virtus.pro (16-8, 16-9).

Kazakstan Gambit vs. Danmark North
Europa mousesports vs. Polen Virtus.pro

Sedan har det alltså blivit dags för NiP att jaga kvartsfinalrevansch mot Astralis. Senaste de båda lagen möttes var nämligen under kvartsfinalerna av Eleagues andra säsong. Den gången vann NiP den inledande kartan med 16-13, sedan tog danskarna över helt. Astralis vann nämligen de följande två kartorna med hela 16-2 och 16-10.

Danmark Astralis vs. Sverige NiP

De båda lagen i nattens sista kvartsfinal, SK Gaming och Natus Vincere, har ställts mot varandra under både den senaste majorturneringen och den andra säsongen av Eleague. I det senare fallet vann SK samtliga tre möten dem emellan men under majorturneringen i Atlanta vann Na`Vi med hela 16-3 - på nu pensionerade Dust2 - mot SK.

Brasilien SK vs. CIS Na`Vi

De fyra vinnarna av dagens kvartsfinaler ställs mot varandra i söndagens semifinaler. Den första av dessa är schemalagd till klockan 20.00, svensk tid, i morgon söndag. Ett fullständigt schema, resultat från gruppspelet och annat matnyttigt hittar ni i Fragbites tittarguide.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..