×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Na`Vi lägger vantarna på sista slutspelsplatsen

1
Det blev Na`Vi som säkrade den sista slutspelsplatsen borta i Las Vegas, och med det är gruppspelsfasen av turneringen över. Nu väntar kvartsfinaler under lördagen.
Den inledande kartan i mötet mellan Natus Vincere och FaZe Clan, Mirage, blev en enkel historia för östeuréerna i Na`Vi. Efter att ha vunnit den första halvan, som det anfallande laget, med hela 13-2 kunde de sedan snabbt fälla avgörandet efter sidbytet. Kartan slutade 16-6 till Na`Vi.


Spelet fortsatte sedan på Nuke och den här gången var det FaZe Clan som fick starta på den anfallande sidan. Det var dock Na`Vi som kunde skaffa sig en bra start då de rusade upp till en 6-1-ledning. FaZe vände senare på steken och vann faktiskt den första halvan, som terrorister, med 8-7. Kartan fortsatte sedan att vara jämn under inledningen av den andra halvan, innan FaZe slutligen kunde dra ifrån och utjämna till 1-1 efter att ha vunnit Nuke med 16-13.


På den tredje och direkt avgörande kartan, Train, vann Na`Vi den första pistolrundan. FaZe svarade dock med att vinna den följande ecorundan och ytterligare två rundor därefter. Na`Vi tog lyckades sedan vinna några rundor i rad innan FaZe åter tog över, för att slutligen vinna halvan då de spelade som det anfallande laget med 9-6. Na`Vi kom dock att visa sig vara snäppet vassare som det anfallande laget då de, genom att endast förlora två rundor samtidigt som de vann de nödvändiga tio, säkrade kartan med siffrorna 16-11. Na`Vi till slutspel med andra ord.

CIS Na`Vi vs. Europa FaZe Clan
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, s1mple, seized
FaZe: allu, jkaem, karrigan, kioShiMa, rain

Det innebär att gruppspelsfasen av DreamHack Masters Las Vegas är över. I morgon tar slutspelet vid och då flyttar turneringen in i grandiosa MGM Grand Garden Arena.


Artikelbild: Adela Sznajder/DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..