×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norden

Finland tillbaka på tronen i King of Nordic

1
Finska ex-Findictus vinner den andra veckan av King of Nordic efter seger mot svenska Snabbabrillor i finalen.
Efter segern förra veckan fick Sverige - som representerades utav Snabbabrillor med Kevin "kevzy" Nilsson, Eric ''Ericip'' Torsson, Gustav "ZINKEN" Björk, Alexander "AlekS" Andersson och Albin "kurtaliz" Karlsson - en garanterad plats i finalen. Kvällens motstånd för svenskarna blev det finska laget ex-Findictus som tog sig till finalen genom vinna mot Island och Norge.

Finalen utspelade sig på Overpass där Snabbabrillor skulle försvara sin plats tronen. Det började tungt för svenskarna och ex-Findictus kunde enkelt ta ledningen med i 13-2 halvtid. Snabbabrillor lyckades vinna pistolrundan i andra halvan och påbörjade vad som såg ut att kunna bli en comeback. Finländarna var dock för starka och kunde till slut vinna matchen med 16-7.

Slutplaceringar

1. Finland ex-Findictus — 500 euro (cirka 4 700 kronor)
Riq_u, ottoNd, weaNd, BONA, uli
2. Sverige Snabbabrillor
Ericip, kurtaliz, kevzy, ZINKEN, AlekS
3. Norge Labbedans'Vika
krazyfo, luis, Undead Warrior, minhtwo, korkej
4-5. Danmark GRÆKENLAND
FIEND, Farlig, k0pe, kallee, Celrate
4-5. Island Tótavaktin
sNkY, pallib0ndi, allee, lezark, NarrdiaN

Finland med ex-Findictus är nu är nu herre på täppan och klara för nästa veckas final av King of Nordic. Vill du och ditt lag representera Sverige i King of Nordic? Gå då in och anmäl er till det svenska kvalet på Publiclir.


Artikelbild: King of Nordic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..