×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Virtus.pro överlägsna — Fnatic utslagna i Las Vegas

3
Fnatic missar slutspelsplats efter en riktig uppvisning av polska Virtus.pro. Nu är det dags för NiP Gaming att ställas mot Cloud9 i kampen om det sjätte avancemanget.
Fnatic har eliminerats från DreamHack Masters Las Vegas, detta efter ett riktigt tungt möte med de polska majorfinalisterna i Virtus.pro. Mötet slutade spikraka två kartor mot noll, vilket innebär att polackerna kniper gruppens andra och sista slutspelsplats.



Mötet började på Mirage, där Fnatic fick äran att börja försvara. Det blev ganska tungt redan från början, men i slutet av halvan hade svenskarna ändå knåpat ihop sex rundor mot Virtus nio. Efter sidbytet visade sig dock deras CT-sida ha varit otillräcklig, då de endast fick med sig ytterligare tre rundor innan Virtus.pro avgjorde med 16-9.

Mötets andra karta var Virtus.pro-valet Cobblestone, och det blev en riktig slakt. Som det försvarande laget knep Virtus hela 13 rundor av 15 möjliga, och när polackerna sedan även knep pistolrundan som anfallare var det spikat — två kartor mot noll via en 16-2-överkörning på Cobblestone, och Fnatic är eliminerade från turneringen.

Sverige Fnatic vs. Polen Virtus.pro
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ

NiP får chans på revansch

Nästa möte blir svenska NiP Gaming mot hemmahoppet Cloud9. Lagen har redan mötts en gång under turneringen, detta i den första omgången där de sistnämnda lyckades vinna med knappa 16-14 på Overpass. Nu är det dock bäst av tre kartor som gäller, och det är en slutspelsplats som står på spel. Matchen lär dra igång innan 23:00 då turneringen spelar med ett fortlöpande schema.

Sverige NiP Gaming vs. USA Cloud9
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt
C9: autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..