×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dag två avslutad: SK och mousesports till slutspel

1
SK Gaming gjorde precis vad som förväntades av dem då de besegrade Cloud9 och säkrade en slutspelsplats. Några som däremot överträffat förväntningar är mousesports. Laget slog FaZe och lade vantarna på nattens fjärde slutspelsbiljett.
Nattens tredje vinnarmatch, som gick mellan SK Gaming och Cloud9, blev en väldigt ojämn historia. SK började som det anfallande laget på Overpass och gjorde det riktigt bra. Av de 15 rundorna i den första halvan vann de nämligen hela tio stycken. Samtidigt såg Cloud9 riktigt bleka ut.

Cloud9 fick alltså med sig fem rundor från den första halvan och var piskade att få en bra start för att minska avståndet till SK. Så blev det dock inte. SK Gaming vann fyra raka rundor innan Cloud9 slutligen kunde säkra runda nummer sex. Fler än så kom det dock inte att bli. SK Gaming vann matchen med 16-6 och säkrade därmed en slutspelsplats.

Brasilien SK vs. USA Cloud9
Cloud9 får nu ladda om inför morgondagen, då väntar ett returmöte med de svenska pyjamasninjorna i NiP. Cloud9 vann det senaste mötet mellan lagen med jämna 16-14, en bedrift de får svårt för att upprepa om vi ska tro expertpanelen på plats i Las Vegas.

oskar, här i HellRaisers-tröjan, stod för kanoninsats för sitt mousesports.
oskar, här i HellRaisers-tröjan, stod för kanoninsats för sitt mousesports.

Mirage

FaZe Clan mot mousesports. Nikola "NiKo" Kovač spelade med sitt gamla lag, mousesports, mot sitt nya, FaZe Clan, som han ansluter till efter turneringens slut. Matchen avgjordes på Mirage med mousesports som det försvarande laget under den första halvan, en halva som blev riktigt jämn. FaZe öppnade med att vinna fyra raka rundor men mousesports kom tillbaka och i halvtid var ställningen 8-7 till FaZe.


Efter sidbytet var det dock mousesports som visade prov på ett starkt anfall. Efter att ha vunnit fem raka var de inte bara ikapp FaZe, de hade även övertagit ledningen med siffrorna 12-10. FaZe lyckats sedan sticka mellan med två rundor innan mousesports slutligen fällde avgörandet och fastställde slutresultatet till 16-10.

Europa FaZe vs. Europa mousesports
Kovač mousesports är med andra ord klara för slutspel i Las Vegas, på bekostnad av hans nya lag. FaZe å sin sida får en ny chans i morgon i mötet med Natus Vincere. Med det är den andra speldagen över. Morgondagens matcher drar igång klockan 19.00 då North tar sig an OpTic Gaming.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..