×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha och JW kan vara på väg tillbaka till Fnatic

2
Fnatics tidiga 2016-femma kan komma att återförenas, enligt rapporter till Slingshotesports.
Detta då flusha och JW ryktas gå tillbaka till Fnatic efter majorn.
Fnatics senare rekryt disco doplan kan bli en av de som måste lämna plats.
Femman vann sex raka turneringar efter att dennis kommit in i laget. Här är deras första turnering tillsammans, DreamHack Winter 2015.
Femman vann även Fragbite Masters kort därefter.
Även ESL Barcelona, och många fler turneringar, kneps av femman.
Slingshotesports rapporterar att det tidigare Fnatic kan komma att återförenas, enligt källor nära spelarna.
Det är inte bara den franska scenen som har en beryktad kommande "shuffle", utan nu även Sverige. Enligt rapporter till Slingshotesports kommer Godsent-duon Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist att gå tillbaka till Fnatic, där de spelade under flera års tid fram tills augusti 2016.

Rapporterna säger att bytet kommer ske någon gång strax efter den högaktuella majorturneringen i Atlanta, Georgia, där både Godsent och Fnatic står redo för deltagande. Skulle informationen stämma är det ändå osagt vilka spelare som kommer att bytas ut, men precis som Slingshotesports skriver är det närmaste alternativet att Simon "twist" Eliasson och Joakim "disco doplan" Gidetun får göra plats så att det Fnatic som vann sex raka turneringar i årsskiftet 2015-2016 kan återförenas.

Fnatic vann ESL Barcelona 2016.
Kan detta lag återförenas?


Självklart känns detta som någonting som kan komma att avgöras baserat på hur det går för svensklagen borta i Atlanta, men enligt en av Slingshots källor spelar det ingen roll hur det går borta i USA.

"All five players plan to play together following the Major, even if one of the two teams wins the entire event", skall en källa ha förklarat för Slingshot.

Att spelare planerar att spela tillsammans behöver inte betyda att de får sin vilja igenom. När det kommer till ett sånt här spelarbyte finns exempelvis kontrakt och övergångssummor i åtanke, vilket kan sätta käppar i hjulet för det potentiella projektet.


cArn dementerar uppgifterna

Efter att ha fått fnys om ryktet nådde Slingshot ut till det välkända Fnatic-ansiktet Patrik "cArn" Sättermon för att luska vidare i frågan. Svaret blev, säkerligen till mångas besvikelse, att laget i dagsläget inte har spikat några spelarövergångar, utan siktar istället på den kommande miljonturneringen.

"We are at this point of time not set for any transfers post major. We have a very open dialogue internally about our team’s future and we are currently super excited and focused on the incoming ELEAGUE Major to where our team and management are heading", skall cArn ha svarat under onsdagen.

Av källans uttalande att döma tycks vi inte behöva vänta alltför länge för att se om detta blir verklighet eller inte. Tills dess får vi avnjuta både Fnatics och Godsents nuvarande femmor i kampen om en majortitel och miljontalskronor borta i Atlanta från och med söndag, då turneringen drar igång.

Vill du ha tillbaka Fnatics tidiga 2016-uppställning?

1298 personer har röstat

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..