×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Nordamerikanska toppskiktet till Katowice

1
Både Cloud9 och OpTic är klara för IEM Katowice efter att ha tilldelats en inbjudan. Nu återstår bara två stycken invites.
Deltagarlistan för Intel Extreme Masters 2017-stopp i Katowice, Polen börjar närma sig halvfull. Nu har arrangörerna ESL nämligen bjudit in det nordamerikanska toppskiktet, eller i varje fall två lag från det. Lagen det handlar om är, så klart, de regerande ESL Pro League-mästarna i Cloud9 och även OpTic, som i höstas chockade världen när de vann den andra upplagan av Eleague.

Tidigare har det även varit känt att de regerande IEM-mästarna NiP Gaming bjudits in tillsammans med det enda laget som verkligen kommer få Spodek Arena att koka, nämligen hemmafavoriten Virtus.pro. Även ECS-vinnarna Astralis och de regerande majormästarna SK Gaming är klara sedan tidigare. Nu återstår bara två stycken direktplatser till evenemanget.

Deltagarlista

Sverige NiP Gaming
f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt

Polen Virtus.pro
byali, Neo, pasha, Snax, TaZ

Danmark Astralis
device, dupreeh, gla1ve, Kjaerbye, Xyp9x

Brasilien SK Gaming
coldzera, FalleN, fer, fox, TACO

Kanada OpTic
mixwell, NAF-FLY, RUSH, stanislaw, tarik

USA Cloud9
autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k

Världen Invite
Världen Invite
Europa EU-kval
Europa EU-kval
Europa EU-kval
Världen NA-kval
Samtliga av de sex inbjudna lagen finns på HLTV.orgs topp-tio-lista, varav alla utom Cloud9 befinner sig på topp-fem. Vilka de två sista platserna går till återstår att se, men lag som North och FaZe Clan, som är de högst rankade icke-inbjudna lagen, bör ha en god chans att tilldelas en plats.

Värt att notera är att lag även kan kvala in till turneringen, och vi har bland andra svenska Godsent och danska Heroic med svenske Andreas "MODDII" Fridh aktuella för det stängda europeiska kvalet, som delar ut tre platser till Spodek Arena. IEM Katowice arrangeras den 1-5 mars och har 250 000 dollar i sin prispott.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..