×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

SK och Astralis inbjudna till Katowice

3
Efter att danska Astralis och brasilianska SK bjudits in är fyra av de fem bästa lagen i världen klara för den kommande IEM-turneringen i polska Katowice.
Efter flera lyckade evenemang är det dags för ännu en ESL-tillställning i Spodek Arena i polska Katowice. Det är i början av mars som evenemanget kommer att hållas, detta med en tolv lag lång deltagarlista och 250 000 dollar i prispotten. Tidigare har både NiP Gaming och hemmafavoriten Virtus.pro säkrats för deltagande, och nu har ytterligare två starka namn offentliggjorts.

Kjaerbye från Astralis.
Kjaerbye & Co. siktar på att hålla storformen från slutet av 2016.


Den nuvarande världsettan Astralis, som ju avslutade fjolåret med att vinna den andra säsongen av Esports Championship Series, ECS, är ett av de två inbjudna lagen. Det andra är inget mindre än fjolårets back-to-back-majormästare i brasilianska SK Gaming. Båda dessa lag är aktuella för nästa veckas Eleague-major, och samtliga av de fyra lagen som är inbjudna finns att skåda i toppen av HLTV.orgs världsranking. Faktum är att OpTic är det enda laget från topp-fem-listan som inte är klara för turneringen — ännu.

Deltagarlista

Sverige NiP Gaming
f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt

Polen Virtus.pro
byali, Neo, pasha, Snax, TaZ

Danmark Astralis
device, dupreeh, gla1ve, Kjaerbye, Xyp9x

Brasilien SK Gaming
coldzera, FalleN, fer, fox, TACO

Världen Invite
Världen Invite
Världen Invite
Världen Invite
Europa EU-kval
Europa EU-kval
Europa EU-kval
Världen NA-kval
Som ni kan se ovan återstår inbjudan för fyra lag, medan ytterligare fyra platser kommer att kvalas ut i Europa och Nordamerika. Ett intressant lag som mycket väl kan tilldelas en inbjudan är svenska Fnatic, då de är regerande mästare när det kommer till ESL:s evenemang i Katowice. Förra året stod de nämligen med trofén i handen inför ett smockfullt Spodek Arena efter en finalvinst över nuvarande SK Gaming. Om OpTic och/eller svenskarna får en inbjudan återstår att se.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..