×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

jayzaR lämnar Fnatic Academy

2
Aleksandar "jayzaR" Zarkovic är inte längre en del av Fnatic Academy, som åker till DreamHack Leipzig med inhoppare. Istället söker Zarkovic nya möjligheter.
Fnatic Academy är på väg att göra sitt första spelarbyte sedan uppstarten i augusti. Det är Aleksandar "jayzaR" Zarkovic som lämnat laget efter att hans sätt att utvecklas inte matchar med resterande spelare i laget, vilket enligt Fnatic "hindrar bådas utvecklingsprocess".

Tillsammans med Fnatic Academy spelade Zarkovic in över 800 000 kronor på bara fyra månader, där den mest nämnvärda bedriften var monstervinsten på Top China i slutet av 2016. Laget placerade sig även väl respektabelt både på ESWC 2016 och Acer Predator Masters Season 3.

"I have high ambitions for my career and I will now be exploring other opportunities. I'm super excited and I look forward to future challenges", uttalar sig jayzaR på Fnatics hemsida.

Precis som Maikil "Golden" Selim nämnde i en intervju med Fragbite kommer Fnatic Academy att deltaga på helgens DreamHack ASTRO Open Leipzig med en inhoppare i form av Crowns-spelaren David "Jayzwalkingz" Kempner. Det tycks inte heller vara omöjligt att Kempner har chansen att få en mer permanent plats i laget.

Fnatic på DreamHack Leipzig

Sverige Linus "Bååten" Andersson
Sverige Maikil "Golden" Selim
Sverige Alex "Karus" Saglamoglu
Sverige Niclas "PlesseN" Plessen
Sverige David "Jayzwalkingz" Kempner (inhoppare)

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..