×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

FaZe vinner över Virtus.pro — möter OpTic i semifinal

1
De regerande Eleague-mästarna nådde inte hela vägen den här säsongen efter att ha blivit utslagna av FaZe Clan under nattens gång.
Kvällen som började med en relativ dominans från OpTic Gaming i den första kvartsfinalen för dagen slutade i en total nagelbitare mellan FaZe Clan och Virtus.pro. Det förstnämnda laget inledde med en mer än helt okej T-sida på Train mot mousesports där de lyckades plocka hem hela 12 rundor innan det var dags för sidbyte. Det krävdes inte allt för mycket energi från dem då motståndarna som knappt kunde hålla tillbaka, vilket resulterade i enbart sju vunna rundor i den första kartan.

Det blev inte något superspel för mousesports på cache heller, vilket kom att bli den sista kartan i turneringen för laget. Trots att både T- och CT-sidan var okej från lagets håll visade sig OpTic vara snäppet bättre.

Europa mousesports vs. Världen OpTic
mousesports: chrisJ, denis, loWel, NiKo, Spiidi
OpTic: NAF, RUSH, mixwell, tarik, stanislaw


Det gick inte hela vägen för Wiktor
Det gick inte hela vägen för Wiktor "TaZ" Wojtas och resten av gänget i Virtus.pro


Regerande mästarna föll på målsnöret

Den sista kvartsfinalen i slutspelet började helt och hållet till polackernas fördel då de totaldominerade som terrorister på Nuke. Motståndarna i FaZe Clan skrapade enbart hem tre rundor innan det var dags att byta sida. Det blev inte speciellt mycket terroristspel för gänget som bara fick till en ruda innan Virtus.pro lyckades att avsluta.

Nästa karta, Overpass gick inte riktigt som polackerna ville. Visserligen var den första halvan väldigt jämn med åtta vunna rundor mot sju, men terroristsidan på kartan gick inte alls vägen för killarna. Istället lyckades FaZe Clan steppa upp totalt och kriga sig till nio rundor och ta hem kartan.

Jämn kamp på Cache

Sista kartan efter att klockan slagit 01 här i Sverige var Cache som kom att bli den absolut jämnaste för kvällen. Första halvan inleddes av FaZe Clan som terrorister vilka lyckades få till nio rundor mot sex stycken. Efter sidbytet tog Virtus i med hårdhandskarna och fick till åtta rundor men FaZes förmågor som anti-terrorister lyckades tillslut att ta dem till en 16-14-vinst och därmed kamma hem den sista semifinalsplatsen.

Polen Virtus.pro vs. Europa FaZe Clan
VP: TaZ, NEO, pasha, Snax, byali
FaZe: aizy, allu, karrigan, kioShiMa, rain

Imorgon är det dags för den första semifinalen där SK skall ställas mot Astralis, följt av dagens vinnare OpTic som möter FaZe Clan. Den första matchen börjar inte förrän 23:00 och flyter därefter på natten till söndag.

Fredag, 2 december
Brasilien SK vs. Danmark Astralis
SK: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
Astralis: dev1ce, dupreeh, gla1ve, Kjaerbye, Xyp9x
Världen OpTic vs. Europa FaZe Clan
NAF, RUSH, mixwell, tarik, stanislaw
FaZe: aizy, allu, karrigan, kioShiMa, rain

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..