×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Nytt datum presenterat för det europeiska DreamHack Masters-kvalet

2
På grund av ett fullspäckat schema väljer DreamHack att skjuta på det öppna kvalet till Masters-turneringen i Las Vegas en vecka. Det ursprungliga speldatumet för det öppna kvalet, den 3 december, har nu ändrats till den 10 december.
Det öppna kvalet har plats för hela 512 lag och ger de åtta bästa lagen en plats i ett kommande stängt kval. Det kvalet spelas den 9 januari och innehåller förutom de inkvalade lagen även åtta inbjudna lag. Totalt tävlar dessa 16 lag som fyra stycken platser till den kommande storturneringen i spelmeckat Las Vegas, mitt ute i Nevadaöknen.



Är du och ditt lag sugna på att delta i det öppna kvalet gör ni detta genom att registera er hos ESEA. Förutom det europeiska kvalet ska det även hållas kval för Nordamerika samt Asien och Oceanien, varav det senare spelas med start på lördag (3 december).

Kommer du att pröva din lycka i det europeiska kvalet?

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..