×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Nu är Vikings tillbaka — se nya säsongstrailern här!

-7
Häng med i våra förfäders våldsamma och storslagna äventyr – äntligen är VIKINGS tillbaka! Den fjärde säsongen fortsätter med tio nya avsnitt, med start idag 1 december.
Denna artikel presenteras i samarbete med HBO Nordic.

Sedan starten har tv-serien Vikings hänfört världen – det historiebaserade dramat är fyllt av hämnd, tragedier och ond bråd död. Nu är Vikings äntligen tillbaka, och den här gången är allting större, bättre och mer våldsamt. Då vi idag, 1 december, drar igång den fjärde säsongen lär vi också känna två nya svenska skådespelare: David Lindström som spelar Sigurd, en av Ragnars söner, och Josefin Asplund som spelar Lagerthas älskarinna. Så dags att bänka sig! Från idag 1 december fortsätter det episka äventyret med tio nya avsnitt – varje torsdag, bara på HBO Nordic.
Advertisement
— Den här säsongen är storslagen och olik alla vi har gjort tidigare, säger Michael Hirst, skapare och manusförfattare.

Se alla tidigare säsonger och avsnitt på HBO Nordic

Förutom de nya avsnitten av Vikings kan du se alla tidigare säsonger på HBO Nordic. Perfekt för att återuppleva dina favoritögonblick, men också för att kunna kolla ikapp serien om du mot förmodan missat några avsnitt. Allt detta finns tillgängligt nu på HBO Nordic!

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..