×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Team Ownit vinner Pantamera-finalen på DreamHack Winter

6
Det var till slut Team Ownit som fick stå som segrare av den tredje upplagan av Pantamera. Med 2-1 i kartor kunde de kamma hem 100 000 kronor efter finalen som spelades på DreamHack Winter i Jönköping.
Efter att endast ha fått sex rundor som försvarare på Cache lyckades Team Ownit ta den andra pistolrundan och sedan vända kartan för att vinna 16-10. Matchen gick vidare till Mirage och Team Ownit fick en bra start med 4-0 som anfallare, men Iwku Gaming kvitterade snabbt och tog sedan första halvan 10-5. Efter halvtid lyckades Ownit endast ta tre rundor till innan Iwku Gaming kunde vinna kartan 16-8.

Den avgörande kartan blev Cobblestone där Iwku Gaming började som anfallare och lyckades plocka nio rundor innan halvtid. Team Ownit bjöd däremot på en comeback och vann till slut matchen 16-11.

Sverige Team Ownit (f.d. GrabbarnaGrus) vs. Sverige Iwku Gaming
Team Ownit: Minio-, Relaxa, FREDDyFROG, kurtaliz, djL
Iwku Gaming: downie, relife, awwe, st^, Zitte

Denna säsong av Pantamera bjöd på 100 000 kronor till vinnarna, varav 34 050 SEK var insamlat med så kallade "panties", en selfie-kampanj av Pantamera som pågått under hösten.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..