×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

f0rest utsedd till turneringens MVP i Oakland

6
Inför finalen av IEM Oakland passade ESL på att dela ut priset till turneringens mest värdefulla spelare. Vinnare? Ingen mindre än den svenske storstjärnan Patrik "f0rest" Lindberg.
Inför finalen hade Lindberg samlat på sig 200 frags, det hade hunnit avlossats 106 stycken huvudskott från svenskens vapen och han hade dessutom hunnit med att vinna fem stycken clutch-rundor. Att Lindberg spelar en viktig roll för Ninjas in Pyjamas framgångar i Oakland råder det nog ingen tvekan om, även det finns fler spelare som sticker ut.


En som var snabb ut på twitter för att gratulera Lindberg var legendaren, tillika NiP-profilen, Emil "HeatoN" Christensen.



En del kritik har framförts på twitter gällande beslutet att utse en MVP redan innan finalen. Det var däremot inte något som Immortals-spelaren Lucas "LUCAS1" Teles skrev under på.



Även om Lindberg vann MVP-priset vill vi passa på att nämna SK-spelaren Marcelo "coldzera" David. Turnering efter turnering ligger han i topp vad gäller många av de grejer som mäts under en turnering, så även under IEM Oakland.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..