×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent släpper sitt Academy-lag

4
Godsents Academysatsning blev inte långvarig då man nu går ut med att man släpper sin startfemma som nu står utan organisation.
Det blev ingen lång historia för Godsents Academy-satsning. I början på juni öppnade man upp möjligheten för vem som helst att söka in till organisationens kommande juniorlag och efter gallrandet stod bland annat den ordinarie Godsent-spelaren Jesper "JW" Wecksells lillebror Linus "Limpone" Wecksell tillsammans med med ingen mindre än Per Gessles son, Gabriel "shrew" Gessle som några av spelarna i laget.

Nu meddelar organisationen på Twitter att man släpper juniorlaget. Anledningen till beslutet är i nuläget oklart men Limpone går själv ut och säger att deras "nya" laguppställning söker ny organisation.

Enligt Limpone själv har startfemman gått ingenom förändring då bland andra Gabriel "shrew" Gessle och Eric "Ericip" Torsson inte längre är en del av laget. Istället tar man in Epsilon Hype-spelaren Kalle "perzon" Persson och Kevin "Kevve" Bohlin.




Homesent

Sverige Linus "Limpone" Wecksell
Sverige Kalle "perzon" Persson
Sverige Kevin "Kevve" Bohlin
Sverige Andreas "mokeN" Karlsson
Sverige Jakob "Barkeen" Bark


8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..