×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

NiP gör entré i helgens Eleague — delar grupp med bland annat Virtus.pro

3
Ikväll är det dags för Grupp B att inta position bakom skärmarna i Eleague-studion i Atlanta — här är helgens matcher.
Ikväll har det blivit dags för fyra nya lag att inta Eleague-studion i den amerikanska staden Atlanta. Förra gången kammade mousesports och FaZe Clan med nyrekryten Finn "karrigan" Andersen i spetsen, hem varsin slutspelsplats och nu har turen kommit till Grupp B. I gruppen, som kan ses som den lite tuffare, hittar vi bland annat våra svenskar i Ninjas in Pyjamas som ställs mot G2, Echo Fox och förra säsongens vinnare; Virtus.pro.

Fredag 4 november

Polen Virtus.pro vs. USA Echo Fox
VP: TaZ, NEO, pasha, Snax, byali
Echo Fox: seangares, ryx, roca, ShahZaM, fREAKAZOiD

Lördag 5 november

Sverige NiP vs. Frankrike G2
NiP: Xizt, GeT_RiGhT, f0rest, friberg, Maikelele
G2: shox, SmithZz, ScreaM, RpK, bodyy

Matcherna startar först inatt för oss hemma i Sverige med start klockan 23:00 då Virtus.pro är först ut att möta Echo Fox. Därefter, närmare bestämt klockan 00:15 är det dags för svenskarna i NiP att möta G2 följt av en match där vinnarna möts.

På lördagkvällen, 19:00 svensk tid, spelas elimineringsmatchen följt av den avgörande. Alla matcher spelas bäst av en förutom de två sista. Matcherna streamas inne på Eleagues officiella stream vilken ni finner här.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..