×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

DEVIL bygger nytt lag: "Spelsuget kom tillbaka"

1
Timothée "DEVIL" Démolon fick lämna EnVyUs, men nu tar han nya tag genom att starta upp ett lag med relativt okända franska spelare.
Den före detta EnVyUs-spelaren Timothée "DEVIL" Démolon är snabbt uppe på hästen igen efter att ha fått lämna det franska laget. I helgen sågs han agera coach åt Red Instinct på ESWC 2016, och efter att laget splittrats som följd av ett plattfall i Paris nu DEVIL nu gått ihop med två av spelarna för att börja om på nytt.

Tillsammans med de före detta Red Instinct-spelarna Théo "LoWkii" Téchené och Corentin "MAIDHEN" Lashermes, samt den före detta LDLC-duon Guillaume "XpG" Veron och Charbel "BouLy" Naoum, har DEVIL startat upp ett lag vid namn Queen Consolidated. Namnet är dock ett temporärt sådant till femman hittar ett mer permanent hem i form av en organisation.

"Efter att ha blivit sparkad från EnVyUs bestämde jag mig för att ta en paus tills januari och vänta på att vissa spelare skulle bli tillgängliga. Förra veckan, när jag coachade Red Instinct, kom spelsuget tillbaka direkt. I och med att Red Instinct splittras fick jag möjligheten att ta två av deras spelare", berättar DEVIL för Flickshot.fr.

Queen Consolidated

Frankrike Charbel "BouLy" Naoum
Frankrike Timothée "DEVIL" Démolon
Frankrike Théo "LoWkii" Téchené​
Frankrike Corentin "MAIDHEN" Lashermes
Frankrike Guillaume "XpG" Veron

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..