×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Cloud9 slår mousesports — final mot SK härnäst

1
Cloud9 besegrar mousesports och kommer att ställas mot hemmahoppet SK Gaming i finalen för ESL Pro League Season 4.
Det blir inget europeiskt lag i finalen på ESL Pro League. Tidigare under dagen åkte NiP Gaming ut efter en 1-2-förlust mot SK Gaming, och nu har även mousesports eliminerats av ett tydligt starkare Cloud9.

Det sistnämnda mötet avgjordes på två kvicka kartor, då Cobblestone slutade 16-9 till Cloud9, som efter en 7-8-halva som anfallare endast tappade en runda som försvarare. Försvaret var även starkt på Mirage när Cloud9 fick med sig hela 13-2 i halvtid, och även om mousesports gjorde ett tappert försök till en comeback var det inte tillräckligt.

Europa mousesports vs. USA Cloud9
mousesports: chrisJ, denis, loWel, NiKo, Spiidi
C9: autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k


Nu är det dags för turneringens final att spelas, där alltså brasilianska publikfavoriten SK Gaming kommer att ställas mot Cloud9. SK är regerande mästare i turneringen, och utöver ära slåss lagen också om ett förstapris värt 200 000 dollar. Andrapriset är 90 000 dollar, vilket båda lagen alltså redan säkrat.

Brasilien SK Gaming vs. USA Cloud9
SK: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
C9: autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..