×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP och DRKN släpper "True Believers" — klädkollektion för fansen

1
Den svenska välkända esportorganisationen NiP Gaming och streetwearmärket DRKN går ihop och släpper en klädkollektion tillägnad NiP-fans.
Många har säkerligen sett streetwear-märket DRKN flyga runt i esporten, de har bland annat samarbetat med sin ambassadör Olof "olofmeister" Kajbjer för en kollektion tidigare under året, och har även setts släppa ett och annat plagg med Parik "f0rest" Lindberg. Nu har de gått ihop med NiP Gaming, eller Ninjas In Pyjamas, för en kollektion tillägnade fansen.

Under namnet "True Believers" släpper DRKN och NiP Gaming flera plagg med esportorganisationens logo, bland annat mjukisbyxor, en hoodie, en jacka och två t-shirts. En av sagda t-shirts har även ett tryck specifikt utvecklat för kollektionen, nämligen "NiP Magic".

NiP Magic-tröjan med mjukisbyxorna.
NiP Magic-tröjan med mjukisbyxorna.


Liksom med tidigare DRKN-plagg är prislappen relativt hög, någonting som kritiserats i andra kollektioner. Detta är någonting NiP-legenden Emil "HeatoN" Christensen är medveten om, men känner att som det smakar får det kosta.

"We chose to go with high quality on this collaboration. I wanted to make sure that when you get these pieces in your hands, you'll feel the difference in craftmanship and that in a few years of wearing the collection, it still looks great", säger Christensen.

För den som är nyfiken på att se vad de två parterna kommit fram till gör bäst i att besöka butiken för att spana in hela kollektionen!

37 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 37 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..