×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pyth: "Ingen operation krävs"

0
Glada nyheter för NiP Gaming-fans — Jacob "pyth" Mourujärvi behöver ingen operation och bör därmed kunna vara tillbaka redan till majorkvalet.
För ungefär en vecka sedan kom det ut att Jacob "pyth" Mourujärvi skulle bli borta minst en månad till på grund av sin handskada, och dessutom att en operation för karpaltunnel kunde behövas. Under gårdagen fick dock NiP-spelaren det glada beskedet att ingen operation behövs!

"Got some big news today, no surgery needed! Have to work a lot with my hand tho time to get back", skrev Mourujärvi på Twitter.

Förra veckan höftade alltså Mourujärvi att han skulle vara tillbaka om en månad, och nu när en vecka passerat finns det alltså en riktig möjlighet för NiP-fans att se lagets nyrekryt kry och tillbaka i den ordinarie femman. Om detta blir sanning kommer Mourujärvi att vara kry tids nog för IEM Oakland, och ännu viktigare majorkvalet i december.

Tills vidare kommer NiP Gaming fortsätta spela med Mikail "Maikelele" Bill som inhoppare. Bill har redan spelat lagets två senaste LAN-turneringar, och kommer även att spela både veckans ESL Pro League-finaler i São Paulo, Brasilien och Eleague Season 2-gruppspelet i nordamerikanska Atlanta, Georgia.

30 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 30 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..