×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Virtus.pro till final trots 1-16 på Train: "Our asses were on fire"

3
Virtus.pro har gjort det igen, för andra turneringen i rad skickar de hem SK Gaming i semifinalerna efter att ha vunnit med 2-1. Det såg dåg mörkt ut efter den inledande kallsupen på Train.
Under gårdagen fick vi se SK Gaming nolla G2 Esports på Train och i dagens semifinal mot Virtus.pro visade det brasilianska laget att det inte handlade om någon tillfällighet. Det finns egentligen inte mycket att säga om matchens första karta, som valdes av just SK, annat än wow. Snacka om en uppvisning.

SK började som det försvarande laget och i halvtid låg de i ledning med imponerande 14-1. Virtus.pro, som förlorade den första pistolrundan, föll sedan direkt efter sidbytet och gav sig med andra ord aldrig ens en chans att hämta in den massiva ledning som SK skaffat sig.

Historien upprepar sig, igen

Den svidande storförlusten i den första kartan till trots kom Virtus.pro tillbaka då Nuke laddades på servern. Inte helt olikt den händelseutveckling vi såg i gårdagens första play-in-match då G2 lyckades tvinga fram en tredje karta mot SK.

Den här var det alltså Nuke som spelades, en karta som valts av Virtus.pro, och det polska laget började på den anfallande sidan. Där lyckades de vinna sex rundor under den första halvan, något som får ses som klart godkänt. De kunde sedan kapitalisera på detta under den andra halvan då de, i runda 29, kunde vinna kartan och ta matchen till Cobblestone.


Virtus.pro tar över helt

På just Cobblestone öppnade SK Gaming, spelandes som det anfallande laget, med att vinna de tre första rundorna. Därefter visade Virtus.pro upp ett enastående försvar och SK lyckades endast knipa en enda runda till innan sidbytet.

SK var mer eller mindre piskade att få en bra start på den andra halvan, i stället var det dock Virtus.pro som vann de tre första rundorna och utökade sin ledning till 14-4. Virtus gjorde sedan processen kort med SK Gaming genom att vinna även de två följande rundorna.

Polen Virtus.pro vs. Brasilien SK Gaming

I dagens andra semifinal hittar vi de som får anses vara turneringens hemmafavoriter, Natus Vincere, och danska Dignitas. De båda lagen möttes redan i gruppspelet då de vann varsin karta. Dignitas började med att vinna på Mirage med hela 16-4 innan Na`Vi svarade med en nästan lika övertygande 16-6-vinst på Nuke.

Ukraina Na`Vi vs. Danmark Dignitas

Är du nyfiken på att se hur gruppspelet slutade, samtliga resultat och spelschema kan du både bege dig till vårt matchcoverage och till vår tittarguide.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..