×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Godsent m.fl. inbjudna till DreamHack Winter

1
Deltagarlistan för DreamHack ZOWIE Open Winter 2016 är fulltalig efter att arrangören offentliggjort de sex inbjudna lagen.
Tidigare i veckan stod det klart att Gambit och FlipSid3 Tactics säkrat de två kvalplatserna till CS:GO-turneringen på DreamHack Winter 2016. Nu har de svenska arrangörerna offentliggjort de sex inbjudna lagen som fyller deltagarlistan.

Intressant är att vinterns upplaga blir DreamHacks mest svensktomma CS:GO-turnering i Jönköping sedan CS:GO släpptes. Det är nämligen endast ett svensklag som kommer att vara på plats, detta då Godsent tilldelats en inbjudan. Det blir dock relativt exotiskt då både Cloud9 och OpTic från Nordamerika samt australiska Renegades kommer att vara på plats. Det är dessutom nämnvärt att dansknorska Team Dignitas och europamixen i FaZe Clan kommer att närvara.

DreamHack ZOWIE Open Winter 2016

Sverige Godsent (Invite)
Europa FaZe Clan (Invite)
Danmark Team Dignitas (Invite)
USA Cloud9 (Invite)
Australien Renegades (Invite)
Kanada OpTic (Invite)
Ukraina FlipSid3 Tactics (Kval)
Ryssland Gambit (Kval)
DreamHack ZOWIE Open Winter 2016 spelas den 24-27 november, detta i klassiska Elmia i Jönköping. Turneringens prispott uppnår 100 000 dollar, motsvarande 888 000 kronor, varav hälften går till vinnarna.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..