×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dreamchasers och Flickshot klara för ännu en IO-turnering

3
Det första kvalet till Inferno Online-turneringen Crownstudent CS:GO Challenge är avgjort, och det är Dreamchasers och Flickshot som avancerat.
Kort efter att Inferno Online arrangerat Ownit CS:GO Challenge, som vanns av ArchAngels efter en finalvinst över Dreamchasers, offentliggjordes Crownstudent CS:GO Challenge. Konceptet är likt, men denna gång blir inga lag inbjudna, utan hela deltagarlistan måste kvala in. Det första av dessa kval avgjordes under gårdagen, och det var Joel "emilio" Makos Dreamchasers som tillsammans med laget Flickshot knep var sin plats.

Crownstudent CS:GO Challenge


Sverige Dreamchasers
b0bzki, emilio, karley, maak, slajden

Sverige Flickshot
alonso, goddaN, heap, s1ck, zinken
Ovanstående lag har alltså säkrat platser till den 25 000 kronor vädefulla finalturneringen på Inferno Online i Stockholm den 19 november. Ytterligare tre kval kommer att arrangeras tre torsdagar framöver, där topp två från varje kval alltså säkrar en plats.

Kval för Crownstudent CS:GO Challenge

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..