×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Eleague drar igång i natt — karrigan debuterar med FaZe

1
Det har blivit dags att dra igång Eleagues andra säsong, detta vid midnatt när grupp A inleds.
I natt kommer den efterlängtade andra säsongen av Eleague att dra igång! På plats i Atlanta är två europeiska lag i form av mousesports och FaZe Clan, nordamerikanska Cloud9 och brasilianska Immortals. Främst intressant är att FaZe Clan kommer att debutera med Finn "karrigan" Andersen, som i veckan ersatte Fabien "kioShiMa" Fiey.

Inledningsmatchen kommer att dra igång så fort klockan slår 00:00 svensk tid, då mousesports tar sig an det brasilianska hypelaget Immortals. Den matchen spelas bäst av en karta, och följs av publikfavoriten Cloud9, som blir den nya FaZe-femmans första motstånd.

Tyskland mousesports vs. Brasilien Immortals
mouz: chrisJ, denis, loWel, NiKo, Spiidi
IM: boltz, felps, HEN1, lucas, zews
USA Cloud9 vs. Europa FaZe Clan
C9: autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k
FaZe: aizy, allu, jkaem, karrigan, rain

Ovanstående matcher kommer att följas av ytterligare en, men det är i skrivande stund oklart om det är vinnar- eller förlorarmatchen. Sedan spelas de resterande två matcherna natten till söndag.

Eleague Säsong 2 har totalt 16 lag indelade i fyra grupper, som alla spelar veckovis. Den totala prispotten för turneringen uppnår 1,1 miljoner dollar, motsvarande 9,7 miljoner kronor. Streamen som gäller är Eleague TV.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..