×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norden

King of Nordic växer — Island och fyrdubbla prispotten till säsong 5

1
Landslagskonceptet King of Nordic har offentliggjort sin femte säsong, där vi ser en signifikant ökning i prispotten och även Island som adderad nation.
King of Nordic — turneringen som tillåter nordiska nation ha regionala kval där vinnarna representerar sitt land i en veckofinal — har offentliggjort en femte säsong. Två stora nyheter har även inkluderats i offentliggörandet, nämligen att prispotten har fyrdubblats från tidigare säsongen, och uppnår nu totalt 10 000 euro, vilket är några tusenlappar under 100 000 kronor.

Tidigare har konceptet endast gällt Sverige, Norge, Finland och Danmark, men ytterligare ett land kommer att inkluderas i den femte säsongen. Våra distanta grannar Island har nämligen bjudits in att deltaga, vilket betyder att veckofinalerna nu kommer att innebära fem lag istället för fyra.

"Vi har sett en hel del okända spelare kliva upp till elitskiktet efter att ha deltagit i King of Nordic. Så den här säsongen fokuserar vi mer på turneringens up-and-coming-spelare och kommer komma med djupare spelarprofiler, statistik och intervjuer. Jag ser det som vårt uppdrag, att bygga morgondagens stjärnor", berättar King of Nordic-grundaren Christer "MrMouse" Körnbäck."

Den nya säsongen kommer att dra igång om lite över en vecka, fredagen den 28 oktober. Är du som svensk intresserad av att spela turneringen söker du dig till Publiclir för att anmäla ditt lags intresse.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..