×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Epsilon och ENCE kvalar in till EU-minorn

1
Det första av två onlinekval till november månads europeiska minorturneringen, som arrangeras av PGL i Bukarest, Rumänien, har avgjorts.
Glada nyheter för oss svenskar är att Epsilon lyckats säkra en plats till den europeiska minorn. I det massiva slutspelsträdet, som hölls av FACEIT, avslutade Epsilon med att besegra finska iGame.com, serbiska iNation och slutligen Nicolai "HUNDEN" Petersens danska lag Tricked. På andra sidan slutspelsträdet var det ENCE som tog sig vidare efter vinster över bland andra svenska AWTR, franska LDLC och bulgariska Bpro.

Epsilon och ENCE gör därmed svenska Fnatic, Andreas "MODDII" Fridhs Heroic, turkiska Space Soldiers och östeuropeiska HellRaisers sällskap på deltagarlistan.

PGL Regional Minor Championship


Sverige Fnatic
dennis, Lekr0, olofmeister, twist, wenton

Danmark Heroic
Friis, gla1ve, MODDII, Snappi, valde

CIS HellRaisers
ANGE1, bondik, DeadFox, STYKO, Zero

Turkiet Space Soldiers
DESPE, ngiN, paz, TuGuX, XANTARES

Sverige Epsilon
BARBARR, disco doplan, draken, freddieb, REZ

Finland ENCE
Aleksib, arvid, juho, naSu, suNny

Europa Kval #2
TBD

Europa Kval #2
TBD
Det andra kvalet arrangeras redan ikväll, med start klockan 18:00 svensk tid. Närmare 300 lag är uppskrivna, och om man vill ta en chans att kvala in till ovanstående minor är detta sista chansen. Ni anmäler er via FACEIT, som alltså arrangerar kvalet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..